Magnesium Bisglycinaat

Magnesium Bisglycinaat: puur en goed opneembaar

Waarom Magnesium bisglycinaat?

  • Draagt bij aan geestelijke inspanning en veerkracht;
  • Draagt bij aan het functioneren van het geheugen;
  • Helpt bij het opbouwen van van lichaamseiwit, wat het geschikt maakt als (top)sport supplement;
  • Bevordert de energiestofwisseling, en helpt bij vermoeidheid
  • Draagt bij aan leerprestaties, waardoor het veel wordt genomen tijdens drukke perioden op werk en studie
Magnesium bisglycinaat is populair bij mensen die mentaal moeten presteren en scherp moeten zijn. Bijvoorbeeld voor werk of studie. Doordat het magnesium in bisglycinaat vorm de bloed-hersenbarrière passeert, is het uiterst effectief voor een goede focus.

Magnesium bisglycinaat: zuiver en snel opneembaar

Één reden om magnesium bisglycinaat te kopen is omdat het één van de best opneembare vormen van magnesium is. Bij magnesium in de vorm van bisglycinaat, is een magnesium molecuul gebonden aan twee moleculen van het aminozuur glycine. Het lichaam herkent bisglycinaat magnesium daarom als een aminozuur in plaats van een mineraal, waardoor het beter door het lichaam wordt opgenomen. Dit maakt dat deze vorm van magnesium een hoge biologische beschikbaarheid heeft. Oftewel: het lichaam neemt het makkelijk op. Koop je magnesium bisglycinaat poeder eenvoudig en snel in onze webshop. 

 

Tom Hendrikse

"Ik neem magnesium bisglycinaat voor een extra stukje scherpte op werk en tijdens sporten."

Zechsal

Magnesium bisglycinaat dringt door tot in de hersenen

Magnesium heeft talloze functies in het menselijke lichaam. De verschillende verkrijgbare verschijningsvormen, waaronder magnesium bisglycinaat, spelen in op deze specifieke functies van het lichaam. 

Bisglycinaat is door de binding aan twee glycine aminozuurmoleculen in staat makkelijk door te dringen in de hersenen. Daardoor draagt magnesium bisglycinaat bij aan hersenfuncties, een scherpe concentratie en een heldere geest. Ook is dit product goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Dit is bijvoorbeeld handig in perioden waarin je leerprestaties op de proef worden gesteld, tijdens werk of studie. Door de bijdrage aan hersen- en zenuwfuncties is bisglycinaatpoeder óók erg geschikt wanneer je (top)sport prestaties moet leveren. 

 

Kies je gewenste inhoudsverpakking

Het Zechsal bisblycinaat poeder in een verpakking van 200 gram is onze meesverkochte verpakking. We raden aan deze verpakking te kopen, wanneer je langdurig op hoog niveau wilt presteren waardoor je behoefte hoger is. Zo ben je langer voorzien en bespaar je kosten, doordat het relatief goedkoper is.

 

Magnesium bisglycinaat 200 gram

Het Zechsal bisblycinaat poeder in een verpakking van 200 gram is onze meesverkochte verpakking. We raden aan deze verpakking te kopen, wanneer je langdurig op hoog niveau wilt presteren waardoor je behoefte hoger is. Zo ben je langer voorzien en bespaar je kosten, doordat het relatief goedkoper is.

 

Magnesium bisglycinaat 40 gram

De kleinere verpakking bisglycinaat kopen is aan te raden wanneer je het product voor het eerst wilt proberen of wanneer je het als ondersteuning op een normaal dagelijks leven wilt nemen. Ook is de kleinere verpakking handig wanneer je naast magnesium bisglycinaat ook andere magnesium producten gebruikt. 

 


<p>Zechsal Magnesium</p>

Zechsal Magnesium

Puur, zuiver en effectief


Op werkdagen voor 15.00 besteld? dezelfde dag verzonden!
14 dagen bedenktijd!

Zechsal magnesium bisglycinaat poeder

Zechsal biedt uitsluitend magnesium producten van de hoogste kwaliteit. We vinden het belangrijk dat we klanten bedienen in lijn met onze missie: bijdragen aan een gezondere en meer ontspannen wereld. 


Het is mede om deze reden dat wij magnesium bisglycinaat in poedervorm aanbieden. Het zuivere poeder wat je bij ons koopt is vrij van vulstoffen en andere toevoegingen. ‘Gewoon’ pure magnesium bisglycinaat dus! 


Hoewel magnesium producten in capsules makkelijk te doseren lijken, is ons magnesium bisglycinaat poeder met een maatschep net zo nauwkeurig te doseren. Bovendien is het zuiverder, omdat er geen toegevoegde stoffen en middelen in een dosering zitten. 

Dosering en inname

Bisglycinaat magnesium werkt het beste wanneer je het structureel, dagelijks neemt. Dagelijks 200 mg is voldoende voor een optimale werking van het product. 


Het innemen van het bisglycinaat magnesium kan het beste worden gedaan tijdens een maaltijd. Andere voedingsstoffen in de vorm van vitaminen en mineralen die je binnenkrijgt tijdens de maaltijd bevorderen namelijk de opname van het magnesium. Voor wat betreft de timing kun je het supplement het beste nemen tijdens het avond diner, of een (kleine) maaltijd die je daarna nog neemt. Magnesium helpt namelijk ook beter te slapen, waardoor het innemen voor het slapengaan ideaal is. 

 


De Herkomst

Zechsal magnesium bisglycinaat is van geregistreerde Albion™ kwaliteit, wat chelaatvorming garandeert door middel van het gepatenteerde TRAACS ™ systeem (The Real Amino Acid Chelate System). Albion™ mineralen zijn de standaard als het gaat om kwaliteitsaanduiding van mineralen. Met 100 patenten en meer dan 50 klinische onderzoeken uitgevoerd op mensen, bent je zeker van de hoogste kwaliteit.


Magnesium bisglycinaat kopen bij Zechsal

Magnesium kopen bij Zechsal betekent dat je een product koopt van de hoogst mogelijke, en zuiverste kwaliteit. Wij streven ernaar jou optimaal te laten genieten van onze magnesium producten en dit doen we door geen onnodige stoffen toe te voegen. 


Heb je vragen over ons assortiment, of weet je niet welke vorm van magnesium het beste past bij jou en je doelen? neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0598-626810 of te mailen naar info@zechsal.nl. Weet je al dat dit het juiste product is? Wacht dan niet langer met magnesium bisglycinaat kopen.